Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με παρέμβαση Τσίπρα το «Ερρίκος Ντυνάν» επιστρέφει στο Δημόσιο και το ΕΣΥ

Με παρέμβαση Τσίπρα το «Ερρίκος Ντυνάν» επιστρέφει στο Δημόσιο και το ΕΣΥ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος έλαβε η περιπέτεια με ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα ελληνικά νοσοκομειακά Ιδρύματα, που αποτέλεσε πεδίο κερδοσκοπίας, ρουσφετιών και διασπάθισης δημόσιου χρήματος και δωρεών πολιτών, τα προηγούμενα χρόνια!

Το «Ερρίκος Ντυνάν» η περίεργη πώληση του οποίου, από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αποτέλεσε και αντικείμενο της έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο, μετά τη σύσκεψη που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ο αν. Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και ο Υπ. Επικρατείας αρμόδιος για τον τραπεζικό τομέα Αλ. Φλαμπουράρης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκαν οι όροι της εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν (από εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου Πειραιώς) και της επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός:

«Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακροδεξιά θρησκόληπτη συνωμοσιολόγος η Καρυστιανού – Τάχθηκε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και πρότεινε δημόσια διαβούλευση για τις εκτρώσεις

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «εμπαίζει τους απελπισμένους αγρότες» – Αυτή είναι «πολιτική εγκατάλειψης των εθνικών συμφερόντων»

Αλέξης Τσίπρας: «Πολλοί έχοντες και κατέχοντες ξεχνούν τον πατριωτισμό μπροστά στην Εφορία και τον θυμούνται μόνο στις παρελάσεις»

Αλέξης Τσίπρας: «Τους παραδώσαμε την αστυνόμευση του FIR της Βόρειας Μακεδονίας και αυτοί σήμερα δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε το FIR της Ελλάδας»

Αλέξης Τσίπρας: Αποτρέψαμε την είσοδο του Barbaros στην ελληνική ΑΟΖ – Ο Μητσοτάκης το άφησε να αλωνίζει μέχρι το Καστελλόριζο και την Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...