ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παύλος Ασλανίδης για κόμμα Καρυστιανού: «Στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες»
Ανάρτηση Τσίπρα για το όνομα του κόμματος: «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε»
Πλακιάς: «Ούτε ένας ΠΑΤΕΡΑΣ μια ΜΑΝΑ ένας ΑΔΕΡΦΟΣ μια ΑΔΕΡΦΗ ένας ΓΙΟΣ μια ΚΟΡΗ ένας ΣΥΖΥΓΟΣ τίποτα ΚΑΝΕΝΑΣ» στο κόμμα
Ο Δημήτρης Καιρίδης προειδοποίησε την Τουρκία με ΠΟΛΕΜΟ
Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Μητσοτάκη: Η Τουρκία μάς οδηγεί σε εθνική κρίση! Ο κατευνασμός την αποθρασύνει -
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τεράστια ανατροπή από το -14, που βρέθηκε στο 26΄ (51-65), η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιστρέφει πανηγυρικά σε τελικό φάιναλ φορ της Euroleague, μετά την κατάκτηση του έβδομου και τελευταίου τροπαίου το 2016.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 95-90 της Ρεάλ Μαδρίτης εκθρονίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που ήταν αποφασισμένη για το repeat.
Τον δεύτερο τίτλο Euroleague επί των ημερών του και όγδοο στην Ιστορία της ρωσικής ομάδας θα προσπαθήσει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης στον τελικό της Κυριακής (19/5) στη Βιτόρια, απέναντι στην «Σταχτοπούτα» Αναντολού Εφές.
Τα δεκάλεπτα: 18-22, 43-45, 65-73, 95-90























































