Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με «υπογραφή» Κάρι «σφραγίζουν» το εισιτήριο για τους τελικούς οι Γουόριορς

Με «υπογραφή» Κάρι «σφραγίζουν» το εισιτήριο για τους τελικούς οι Γουόριορς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NBA, ΟΠΑΠ,

Ο Στεφ Κάρι έχει «τρελά» κέφια και οδηγεί τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στους τελικούς της Δύσης. Μπορεί ο Κέβιν Ντουράν να είναι τραυματίας, αλλά οι Γουόριορς χάρη στον Κάρι έχουν κάνει το 3-0 στα τελικά της Δύσης κόντρα στους Πόρτλαντ Τάιμπερς και χρειάζονται μία ακόμα νίκη, για να πάρουν το εισιτήριο για τους τελικούς του NBA, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Στον πρώτο τελικό οι Γουόριορς κέρδισαν με 116-94 και ο Κάρι είχε 36 πόντους (με 9/15 τρίποντα), 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος. Ο δεύτερος τελικός ήταν «θρίλερ». Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 114-111 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κάρι, ο οποίος είχε 37 πόντους, 8 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

Η σειρά μεταφέρθηκε στο Πόρτλαντ και οι Γουόριορς έκαναν το «μπρέικ» με 110-99. Ο Κάρι έβαλε και πάλι την «υπογραφή» του, με 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης θα ξεκινήσει στο Πόρτλαντ ο τέταρτος τελικός. Με νίκη οι Γουόριορς θα … σκουπίσουν τους Μπλέιζερς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για τους Over/Under 32,5 πόντους του Στεφ Κάρι στον τέταρτο τελικό της Δύσης Πόρτλαντ Τάιμπερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Κάρι θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ, να πάρει το τέταρτο δαχτυλίδι πρωταθλητή και να εκπληρώσει ένα μεγάλο προσωπικό στόχο, την κατάκτηση για πρώτη φορά του βραβείου του MVP των τελικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ: Η εποχή της Allwyn είναι εδώ!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show

ΤΖΟΚΕΡ: 8 υπερτυχεροί μοιράστηκαν πάνω από 71 εκατ. ευρώ το 2025 – 225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ

Η Έλενα Παπαβασιλείου βάζει γκολ στο ΟΠΑΠ Game Time με κλειστά μάτια

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. για τον παράνομο τζόγο των εορτών – Λουκέτο σε δύο παράνομα μίνι καζίνο σε Κερατσίνι και Θεσσαλονίκη – Βαριές «καμπάνες» στους παραβάτες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr