ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής χτύπησε τη γυναίκα του γιατί δεν γδύθηκε γρήγορα για να το «κάνουν»

Βουλευτής χτύπησε τη γυναίκα του γιατί δεν γδύθηκε γρήγορα για να το «κάνουν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη, το Σάββατο το βράδυ, με την κατηγορία άσκησης οικογενειακής βίας, επειδή ξυλοκόπησε τη γυναίκα του, ο 58χρονος Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Μισισίπι, Νταγκ ΜακΛέοντ.

Σύμφωνα με τον Ιndependent, ο οποίος επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, ο βουλευτής ήταν μεθυσμένος και χτύπησε την συζυγό του επειδή δεν γδύθηκε αρκετά γρήγορα για να «το κάνουν».

Οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την Αστυνομία, όταν άκουσαν φασαρίες και οι Αρχές έσπευσαν στο σπίτι και μόλις μπήκαν μέσα αντίκρισαν τον ΜακΛέοντ σε κατάσταση μέθης, με ένα ποτήρι γεμάτο αλκοόλ στο χέρι και την σύζυγό του με ματωμένη μύτη.

«Με κοροϊδεύετε;» ήταν η αντίδραση του βουλευτή, όταν άνοιξε την πόρτα και οι αστυνομικοί του εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο εμφανίστηκαν στο σπίτι του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο ΜακΛέοντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση.

Ο ΜακΛέοντ είναι Ρεπουμπλικανός βουλευτής από το 2012 και πρόσφατα ψήφισε υπέρ της απαγόρευσης των εκτρώσεων στην πολιτεία του Μισισίπι μετά την έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Η υπόθεση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Ρεπουμπλικανών συναδέλφων του Μακ Λέοντ.

Οι περισσότεροι υποστήριξαν ότι αν οι κατηγορίες αποδειχθούν αληθινές, οφείλει να παραιτηθεί άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο: Κανένα εύρημα που να συνδέει τον βασικό ύποπτο

Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr