ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τουσκ,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανησυχία τους για την ένταση που επικρατεί μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν εξέφρασαν η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
«Φυσικά ανησυχούμε για την κατάσταση και θέλουμε διπλωματικές διαπραγματεύσεις, να εξευρεθεί πολιτική λύση σε αυτή την πολύ τεταμένη κατάσταση», είπε η Μέρκελ, προσθέτοντας ότι το θέμα συζητήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.
Από την πλευρά του ο κ. Τουσκ επισήμανε ότι μερικές φορές το καλύτερο είναι να μη γίνονται «επεμβάσεις», σημειώνοντας τη μεγάλη ανησυχία της Ε.Ε. για τις εξελίξεις στην περιοχή του Κόλπου.






















































