ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ, Σύνοδος G20,


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
Το Πακιστάν αναμένει την επίσημη απάντηση του Ιράν για τη συμμετοχή στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ για να συζητήσουν το θέμα του Ιράν στο περιθώριο της συνόδου G20 που θα διεξαχθεί στα τέλη της εβδομάδας στην Ιαπωνία.
«Στο περιθώριο της G20 θα έχω συνομιλίες και προφανώς θα έχω μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ» είπε στους δημοσιογράφους ο Μακρόν μετά τη λήξη της συνόδου για τη Μεσόγειο που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία.
Η Γαλλία έχει εντείνει τις πρωτοβουλίες της για να κατευνάσει τις εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν και ο Γάλλος πρόεδρος υπενθύμισε ότι την περασμένη εβδομάδα έστειλε στην Τεχεράνη τον διπλωματικό σύμβουλό του, τον Εμανουέλ Μπον.
Ο τελευταίος συναντήθηκε με πολλούς υψηλόβαθμους Ιρανούς «με στόχο να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή», εξήγησε η γαλλική προεδρία.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ συζήτησε εκτενώς το θέμα του Ιράν με τον Ρώσο ομόλογό του, τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με τον οποίο συναντήθηκε τη Δευτέρα στη Χάβρη.























































