ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, Σύνοδος G20,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως ανακοίνωσε ο σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Βλάντιμιρ Πούτιν να επισκεφτεί την Μόσχα, τον Μάιο του 2020 προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς της 75ης επετείου της νίκης επί του χιτλερικού φασισμού.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία -24», ο Γιούρι Ουσακόφ:
«Προσκαλέσαμε τον Αμερικανό πρόεδρο να παραστεί στην 75η επέτειο της Νίκης που σημειώθηκε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (έτσι αποκαλούν οι Ρώσοι τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο- σ.σ), στις 9 Μαΐου του επόμενου χρόνου.
»Ο Αμερικανός πρόεδρος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά».
Να σημειώσουμε πως η ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 που πραγματοποιείται στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
«Σε σχέση με αυτό υπήρξε συζήτηση για τις απώλειες που είχε κάθε χώρα στα χρόνια του (Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου), για το τίνος ο ρόλος ήταν καθοριστικός, επισημάνθηκε η συμβολή του σοβιετικού λαού σ’ αυτή την νίκη», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συνάντηση Πούτιν –Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 διήρκεσε 1 ώρα και 20 λεπτά.
Κατά την έναρξη των συνομιλιών οι δύο ηγέτες επεσήμαναν ότι οι συνομιλίες μπορούν να αποτελέσουν καλή αφορμή για να συνεχισθεί ο διάλογος σε αρκετά ζητήματα, που θα συζητηθούν στην συνάντηση.























































