ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ πρότεινε στον Κιμ να τον συναντήσει την Κυριακή στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας

Ο Τραμπ πρότεινε στον Κιμ να τον συναντήσει την Κυριακή στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και μάλιστα άμεσα επιθυμεί να έχει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε στον Κιμ Γιονγκ Ουν να τον συναντήσει αύριο, Κυριακή, στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη (DMZ), κατά μήκος του 38ου παραλλήλου που χωρίζει την Κορεατική Χερσόνησο.

«Έπειτα από πολύ σημαντικές συναντήσεις, ιδιαίτερα με τον πρόεδρο της Κίνας Σι (Τζινπίνγκ), θα αναχωρήσω από την Ιαπωνία για την Νότια Κορέα (με τον πρόεδρο Μουν).

Όσο θα είμαι εκεί, αν ο πρόεδρος Κιμ της Βόρειας Κορέας δει αυτό το μήνυμα, μπορώ να τον συναντήσω στα Σύνορα/ DMZ απλά για να του σφίξω το χέρι και τον χαιρετίσω(;)» έγραψε στο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η Πιονγιανγκ απάντησε πως πρόκειται για «εξαιρετική ιδέα».

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία συνάντηση των δύο ηγετών είχε άδοξη έκβαση με τον Τραμπ να αποχωρεί από το τραπέζι των συνομιλιών πρόωρα και τον Κιμ το επόμενο να διάστημα να αρχίζει και πάλι πυραυλικές δοκιμές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται

Ο Τραμπ βάζει στο περιθώριο πάλι τον Ζελένσκι: Να αναλάβει άλλος τις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία

Τραμπ σε Νετανιάχου: «Θα πετύχεις ηχηρή νίκη στις εκλογές – Σε θέλω στο πλευρό μου Μπίμπι»

Πούτιν, Τραμπ και Σι θα έχουν τριμερή συνάντηση στην Κίνα τον επόμενο μήνα

Γαλλία: Υπό πίεση ο Μακρόν μετά τις ταραχές και την έκρηξη οργής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr