ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ, Σύνοδος G20,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και μάλιστα άμεσα επιθυμεί να έχει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Σε ανάρτησή του στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε στον Κιμ Γιονγκ Ουν να τον συναντήσει αύριο, Κυριακή, στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη (DMZ), κατά μήκος του 38ου παραλλήλου που χωρίζει την Κορεατική Χερσόνησο.
«Έπειτα από πολύ σημαντικές συναντήσεις, ιδιαίτερα με τον πρόεδρο της Κίνας Σι (Τζινπίνγκ), θα αναχωρήσω από την Ιαπωνία για την Νότια Κορέα (με τον πρόεδρο Μουν).
Όσο θα είμαι εκεί, αν ο πρόεδρος Κιμ της Βόρειας Κορέας δει αυτό το μήνυμα, μπορώ να τον συναντήσω στα Σύνορα/ DMZ απλά για να του σφίξω το χέρι και τον χαιρετίσω(;)» έγραψε στο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αμερικανός πρόεδρος.
Η Πιονγιανγκ απάντησε πως πρόκειται για «εξαιρετική ιδέα».
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία συνάντηση των δύο ηγετών είχε άδοξη έκβαση με τον Τραμπ να αποχωρεί από το τραπέζι των συνομιλιών πρόωρα και τον Κιμ το επόμενο να διάστημα να αρχίζει και πάλι πυραυλικές δοκιμές.























































