ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών», σχολίαζαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με την Έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.
Αφού όμως «ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (15/5/19), την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνουν οι ίδιοι παράγοντες.
Η δήλωση αυτή του κ. Τσακαλώτου είχε ως εξής: «Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών, όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων.
»Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες, θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».
























































