Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

92χρονος ομογενής δώρισε 600.000 δολάρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

92χρονος ομογενής δώρισε 600.000 δολάρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δωρεά ύψους 600.000 δολαρίων έκανε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ένας 92χρονος ομογενής.

Ο 92χρονος γεννήθηκε στη Λέσβο αλλά η οικογένειά του δεν είχε τη δυνατότητα να τον στείλει στο σχολείο και έτσι αναγκάστηκε να φύγει στην Αμερική. 80 χρόνια μετά επέστρεψε στο νησί που αγάπησε, θέλοντας να προσφέρει απλόχερη τη γνώση που εκείνος στερήθηκε και έτσι έκανε τη δωρεά στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

«Πέρασε ίσα από δύο δασκάλους και δεν μπόρεσε να πάρει τα εφόδια που ο ίδιος θα ήθελε και αναγκάστηκε να δουλέψει σκληρά στη ζωή του και γι’ αυτό το λόγο θέλει να βοηθήσει τα παιδιά» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χρυσή Βιτσιλάκη.

«Στην πραγματικότητα θέλει να στηρίξει τη μάθηση, την έρευνα και τη φοίτηση των φοιτητών και στοχεύει να δώσει και υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες Λέσβιους που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Λέσβο» συνεχίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Σοβαρός τραυματισμός σε παραλία του Περθ 28χρονου Έλληνα – Κίνδυνος τετραπληγίας

Greek armored vehicles arrive in Lebanon: A boost to Defense Diplomacy

Οι Έλληνες του Λεβάντε προειδοποιούν: Οι νεο-οθωμανοί τζιχαντιστές απείλησαν με πόλεμο και τους Εβραίους (βίντεο)

Το 80% των Ισραηλινών θεωρεί την Τουρκία απειλή – Η Τουρκία θα εκπαιδεύσει 300.000 τζιχαντιστές στρατιώτες στη Συρία

The Greco-Syrian Nation: Το 1878 όλοι οι Ελληνορθόδοξοι (Ρωμιοί) και Ελληνοκαθολικοί (Μελχίτες) της Μέσης Ανατολής θεωρούνταν Έλληνες και όχι Άραβες χριστιανοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr