ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανησυχία τους για τις ζημιές που θα προκαλέσει στη γερμανική οικονομία το ρωσικό εμπάργκο εισαγωγών ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της Γερμανικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Χοντρικού και Λιανικού Εμπορίου και Εξαγωγών.
Όπως λένε οι υπεύθυνοι, η απαγόρευση στις εισαγωγές βοοειδών και χοιρινών, αλλαντικών, γαλακτοκομικών, λαχανικών και φρούτων θα προκαλέσει ιδιαίτερα σοβαρή ζημιά στους Γερμανούς παραγωγούς και εξαγωγείς, αλλά και στη γερμανικής οικονομία γενικότερα, καθώς η Ρωσία αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά με υψηλή αγοραστική δύναμη.
Με την έγκριση της ρωσικής κυβέρνησης επισημοποιήθηκε την Πέμπτη το εμπάργκο στις εισαγωγές γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από τις χώρες που υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας.
Όπως δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ τα συγκεκριμένα μέτρα ελήφθησαν για την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας.
Το ψήφισμα της ρωσικής κυβέρνησης προβλέπει συνολική απαγόρευση της προμήθειας βοείου και χοιρινού κρέατος, πουλερικών, ψαριών, τυριού, γάλακτος, φρούτων και λαχανικών από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νορβηγία για ένα έτος, με δυνατότητα αναθεώρησης.























































