ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βιρτζίνια, Δολοφονίες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νεοναζί,


















































Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ισόβια κάθειρξη –για δεύτερη φορά– καταδικάστηκε από πολιτειακό δικαστήριο της Βιρτζίνια ένας 22χρονος που αυτοχαρακτηρίζεται νεοναζιστής, γιατί οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα πλήθος διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν εναντίον μιας συγκέντρωσης υπέρμαχων της λευκής φυλής, στην πόλη Σάρλοτσβιλ, σκοτώνοντας μια γυναίκα.
Ο δικαστής Ρίτσαρντ Μουρ επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 419 ετών στον Τζέιμς Φιλντς, για τη δολοφονία της Χέδερ Χέγιερ, για τον σκόπιμο τραυματισμό άλλων οκτώ ανθρώπων και για παράσυρση και εγκατάλειψη των θυμάτων του.
Την ποινή αυτή είχαν εισηγηθεί οι ένορκοι που τον έκριναν ένοχο τον περασμένο Δεκέμβριο.
«Κύριε Φιλντς, σας αξίζει η ποινή που σας επέβαλαν οι ένορκοι. Αυτό που διαπράξατε ήταν τρομοκρατική ενέργεια», είπε ο Μουρ.
Ο Φιλντς, που κατάγεται από το Μόμι του Οχάιο, είχε ήδη καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς τη δυνατότητα αναστολής της ποινής αφού δήλωσε ένοχος τον Μάρτιο για κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί σε ομοσπονδιακό επίπεδο για άλλα αδικήματα, σχετιζόμενα με τα βίαια επεισόδια του Σάρλοτσβιλ, στις 12 Απριλίου 2017.
Από την επίθεση του Φιλντς στο πλήθος σκοτώθηκε η διαδηλώτρια Χέδερ Χέγιερ, 32 ετών.























































