ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, Αιγαίο Πέλαγος, Ελληνικά Νησιά, Νησιά Αιγαίου, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Πολεμική Αεροπορία, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Το Ιράν λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 60 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν 11 τουρκικά αεροσκάφη τη Δευτέρα, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και πέντε εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη (έξι F-16, δύο F-4 και τρία CN-235), προέβησαν επίσης σε επτά παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Από τις παραβιάσεις οι έξι ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν τουρκικά F-16 και F-4 πάνω από τις νήσους Στρογγυλό, Πλάκα και Ανθρωποφάγοι, σε ύψος 16.000 ποδών.
Έξι από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.























































