ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Ελλάδα και η Κύπρος αναμένεται να καταγράψουν το μεγαλύτερο άλμα στη δυνητική ανάπτυξη στη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζει η Moody’s σε έκθεσή της, στην οποία προσθέτει ωστόσο πως η Ελλάδα ενδέχεται να παραμείνει η χώρα με την πιο αργή ανάπτυξη ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ένωσης.
Σε έκθεσή του ο οίκος αξιολόγησης επισημαίνει πως η χαμηλή και αβέβαιη οικονομική ανάπτυξη στην Ε.Ε. την επόμενη δεκαετία θα καταστήσει τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. πιο ευάλωτα σε σοκ και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες ενδεχομένως να περιορίσει τα πιστωτικά τους προφίλ.
«Αν και ο ρυθμός ανάπτυξης θα διαφέρει σημαντικά μεταξύ των χωρών της Ε.Ε., η ευρύτερη τάση μεταξύ των μελών είναι η επιβράδυνση της ανάπτυξης ή η παραμονή της σε υποτονικά επίπεδα τη δεκαετία του 2020», σημειώνει ο Πίτερ Μπράιμαν, συντάκτης της έκθεσης.























































