ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Moody’s: Άλμα ανάπτυξης τα επόμενα δέκα χρόνια στην Ελλάδα

Moody’s: Άλμα ανάπτυξης τα επόμενα δέκα χρόνια στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H Ελλάδα και η Κύπρος αναμένεται να καταγράψουν το μεγαλύτερο άλμα στη δυνητική ανάπτυξη στη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζει η Moody’s σε έκθεσή της, στην οποία προσθέτει ωστόσο πως η Ελλάδα ενδέχεται να παραμείνει η χώρα με την πιο αργή ανάπτυξη ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ένωσης.

Σε έκθεσή του ο οίκος αξιολόγησης επισημαίνει πως η χαμηλή και αβέβαιη οικονομική ανάπτυξη στην Ε.Ε. την επόμενη δεκαετία θα καταστήσει τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. πιο ευάλωτα σε σοκ και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες ενδεχομένως να περιορίσει τα πιστωτικά τους προφίλ.

«Αν και ο ρυθμός ανάπτυξης θα διαφέρει σημαντικά μεταξύ των χωρών της Ε.Ε., η ευρύτερη τάση μεταξύ των μελών είναι η επιβράδυνση της ανάπτυξης ή η παραμονή της σε υποτονικά επίπεδα τη δεκαετία του 2020», σημειώνει ο Πίτερ Μπράιμαν, συντάκτης της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ στήριξε την επέκταση των μεταλλαγμένων τροφίμων

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr