ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Πρόδρομος Προδρόμου, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ούτε διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο «Γιαβούζ» ξεκίνησε παράνομη γεώτρηση ανοιχτά της Καρπασίας ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου Πρόδρομος Προδρόμου στην «Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι» του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα», σημειώνοντας πως η κίνηση αυτή περιέχει και σκοπιμότητες.
Οι Κυπριακές Αρχές αλλά και η Ε.Ε όπως είπε «παρακολουθούν στενά την κατάσταση και η Άγκυρα έχει ειδοποιηθεί ότι ανάλογα με τις πράξεις της θα υπάρξουν και ανάλογα μέτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
Ο κ. Προδρόμου είπε πως «πιθανός στόχος της Τουρκίας είναι η παρεμπόδιση των διαπραγματεύσεων και το προσπαθεί αυτό από το 2017, μετά το Κρανς Μοντανά, όταν για πρώτη φορά υποχρεώθηκε εκεί να συζητήσει για εγγυήσεις και αποχώρηση στρατού».






















































