ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλ Μεσμάρι: Οι ισλαμιστές στη Λιβύη θα επιχειρήσουν κατάρριψη επιβατικού αεροσκάφους

Αλ Μεσμάρι: Οι ισλαμιστές στη Λιβύη θα επιχειρήσουν κατάρριψη επιβατικού αεροσκάφους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), της παράλληλης κυβέρνησης της Βεγγάζης, ταξίαρχος Άχμεντ Αλ Μεσμάρι, κατήγγειλε ότι οι ισλαμιστικές παραστρατιωτικές οργανώσεις που μάχονται στο πλευρό της διεθνώς αναγνωρισμένης ισλαμικής κυβέρνησης στην Τρίπολη, σχεδιάζουν να καταρρίψουν πολιτικό επιβατικό αεροσκάφος και να κατηγορήσουν στη συνέχεια τον LNA.

«Όλοι οι φόβοι είναι υπαρκτοί, αυτοί είναι εγκληματίες που δεν σέβονται το Διεθνές Δίκαιο, τα έθιμα και τις παραδόσεις και έχουν ξεχάσει ότι το αεροδρόμιο της Τρίπολης είναι το μόνο που εξυπηρετεί τους κατοίκους της πρωτεύουσας», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Libya Al-Hadath TV».

Κατήγγειλε ότι οι τζιχαντιστές παραστρατιωτικοί είναι εκείνοι που ευθύνονται για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στο αεροδρόμιο «Μίτιγκα», προσθέτοντας ότι η Λιβύη επιτηρείται από δορυφόρο ώστε κανένας να μην μπορεί να αποκρύψει την αλήθεια.

Οι αναφορές του σχετίζονται με τον βομβαρδισμό του αεροδρομίου της Τρίπολης ενώ δύο λιβυκά πολιτικά αεροσκάφη, της «Buraq Airlines» και της «Libyan Airlines», ετοιμάζονταν να προσγειωθούν.

Στη Λιβύη υφίστανται δύο κυβερνήσεις.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη με έδρα την Τρίπολη, που είναι ισλαμική της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και υποστηρίζεται από την Τουρκία και το Κατάρ.

Η παράλληλη κυβέρνηση της Βεγγάζης, με ισχυρό άνδρα τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ (Αμερικανό υπήκοο), που υποστηρίζεται από την Αίγυπτο και τα Εμιράτα.

Η Τουρκία κατηγορεί τον Χαλίφα Χαφτάρ ως «πιόνι» της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr