ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέθανε ο Κούρδος ηγέτης Σαλίχ Μουσλίμ - Οτσαλάν: «Ο Σαλίχ Μουσλίμ είναι πλέον αθάνατος»
Το Ιράν βομβαρδίζει στα ψέματα την Τουρκία - Μια κουτοπόνηρη επιχείρηση «ψευδούς σημαίας»
Εντοπίστηκε η χαμένη πόλη του Μ. Αλεξάνδρου στο Ιράκ μετά από σχεδόν 2.000 χρόνια (βίντεο)
Το Ισραήλ επιτίθεται στη Χεζμπολάχ με πολλές μεραρχίες - Οι ισλαμιστές απλήρωτοι και δίχως ηθικό
Χέγκσεθ: Ο Μοτζτάμπα είναι τραυματίας, πιθανότατα παραμορφωμένος - Σήμερα τα πιο εντατικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Εύβοια μετέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη (14/8) προκειμένου να ενημερωθεί για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια.
Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός μετέβη στο κινητό Επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής «ΟΛΥΜΠΟΣ», όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο πύρινο μέτωπο.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Διαχείριση Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη αλλά και τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.
Για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνάντησή τους το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι χθες δόθηκε μια πολύ σκληρή μάχη, όμως χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια της πυροσβεστικής και της αυτοδιοίκησης, αλλά και με τη βοήθεια των πολιτών αντιμετωπίστηκε η κατάσταση, χωρίς ανθρώπινες απώλειες και χωρίς να καταστραφούν σπίτια.
























































