ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοτικό Σχολείο, Μαθητική Παρέλαση, Νίκη Κεραμέως, Παρέλαση, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος βάζει το υπουργείο Παιδείας την επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση στα δημοτικά σχολεία.
Όπως δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο ραδιόφωνο του Αlpha, «ο καλύτερος θα σηκώνει τη σημαία» και η αλλαγή σε σχέση με το ισχύον καθεστώς θα ισχύσει από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, η κ. Κεραμέως επισήμανε ότι η επιλογή των σημαιοφόρων θα γίνεται με βάση τις επιδόσεις τους.
Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός Κώστας Γαβρόγλου είχε ορίσει την επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση μόνο στα δημοτικά σχολεία και όχι σε Γυμνάσια και Λύκεια.
Ακόμη, η Ν. Κεραμέως εξήγγειλε μεταξύ άλλων ότι σε βάθος χρόνου θα γίνουν αλλαγές σε κρίσιμα μαθήματα, όπως η Ιστορία, ενώ υπογράμμισε ότι φέτος δεν πρόκειται να ισχύσουν αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι όποιες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου.
























































