Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αργεντινή: Έρχεται πανωλεθρία για τον Μάκρι στις προεδρικές εκλογές

Αργεντινή: Έρχεται πανωλεθρία για τον Μάκρι στις προεδρικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τεράστιο προβάδισμα που ξεπερνά τις 20 μονάδες διατηρεί στις δημοσκοπήσεις ο Αλμπέρτο Φερνάντες σε σχέση με τον Μαουρίτσιο Μάκρι ενόψει των προεδρικών εκλογών στην Αργεντινή στις 27 Οκτωβρίου.

Ακόμα και μετά τα διορθωτικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρόεδρος Μάκρι μετά τη συντριβή του στις προκριματικές εκλογές του καλοκαιριού φαίνεται ότι δεν έπεισαν τους πολίτες της χώρας οι οποίοι είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από τις πολιτικές λιτότητας του νυν προέδρου.

Σε δημοσκόπηση λοιπόν που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα, ο Φερνάντες αποσπά το 53% αφήνοντας μακράν δεύτερο τον Μάκρι με μόλις 31%.

Οι εκλογές απέχουν ακόμη σχεδόν 40 ημέρες (και 70 ο δεύτερος γύρος) όμως ένα τόσο μεγάλο προβάδισμα μάλλον είναι αδύνατον να ανατραπεί.

Το μεγάλο ζητούμενο, εφόσον εκλεγεί ο Φερνάντες, ο οποίος στηρίζεται από την πρώην πρόεδρο Κριστίνα Κίρχνερ, είναι το πως θα χειριστεί το θέμα του τεράστιου δανείου που πήρε μόλις πέρυσι η Αργεντινή από το ΔΝΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 22,6% η ΝΔ – 23% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Pulse: Ανεβάζουν τα ποσοστά τους Τσίπρας και Σαμαράς – Καθηλωμένη η ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr