ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Πετρέλαιο, Σαουδική Αραβία, Χρηματιστήριο,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πτωτική τροχιά στην οποία είχαν τεθεί χθες οι τιμές του πετρελαίου, σε μία μάλλον αναμενόμενη διόρθωση, ανεκόπη.
Το μπρεντ ακολουθεί την ανιούσα σήμερα, Τετάρτη, λίγο μετά τις 10.00 ώρα Ελλάδος, με την άνοδο να είναι πάντως εξαιρετικά συγκρατημένη.
Οι επενδυτές τόσο στην αγορά ενέργειας όσο και σε εκείνες των μετοχών τηρούν στάση αναμονής και αποφεύγουν τις μεγάλες κινήσεις.
Εξετάζουν τόσο τις διαβεβαιώσεις του Ριάντ για σύντομη αποκατάσταση της παραγωγής όσο και τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.
Σήμερα, δε, περιμένουν να δουν τι στοιχεία θα παρουσιάσει η Σαουδική Αραβία για το ρόλο του Ιράν στις επιθέσεις κατά των εγκαστάσεων της Aramco, ενώ έχουν στραμμένο το βλέμμα και στη συνεδρίαση της Federal Reserve.
Υπό τις συνθήκες αυτές η τιμή του μπρεντ ανακάμπτει 0,65% στα 64,90 δολάρια το βαρέλι.
Η τιμή του αμερικανικού αργού παραμένει υπό ελαφρά πίεση, στα 59,25 δολάρια το βαρέλι.
Στα χρηματιστήρια της Ασίας η εικόνα είναι μεικτή με τις μεταβολές των δεικτών στις περισσότερες περιπτώσεις εξαιρετικά περιορισμένες.
Σχεδόν αμετάβλητος είναι ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ. Πτώση μόλις 0,18% για τον Nikkei 225 στο Τόκιο και άνοδος 0,25% για τον Σύνθετο Δείκτη στη Σαγκάη.
Ασκήσεις ψυχραιμίας και ισορροπίας αναμένεται να δούμε για δεύτερη ημέρα και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.























































