ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τάκης Χατζής μετά από αρκετά χρόνια στον ΣΚΑΪ, μετακόμισε φέτος στον Alpha, όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Εκτός Γράμμης».
Η Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Happy Day τον συνάντησαν στο πλατό της εκπομπής του και ο δημοσιογράφος είχε πολλά να πει.
«Από τον ΣΚΑΪ έφυγα με ευγνωμοσύνη για τον Γιάννη Αλαφούζο, για την στήριξη που με βοήθησε πολλά χρόνια τώρα και τον αγαπώ.
»Όμως, δεν γινόταν γιατί ήταν 7 μέρες την εβδομάδα η δουλειά εκεί, δεν μπορούσα άλλο να το κρατήσω, δεν άντεχα, ήθελα μια ποιοτική ζωή περνώντας τα χρόνια.
»Αυτός είναι ο λόγος, δεν υπάρχει κάποιο άλλο παρασκήνιο», ανέφερε.
Ο Τάκης Χατζής άφησε ωστόσο τις αιχμές του: «Υπάρχουν και πρόσωπα που πήγαν τελευταίως στον ΣΚΑΪ τα οποία δεν παίζουν καλό ρόλο, κάτι δευτεράτζες που έφεραν εκεί πέρα».























































