ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ρας Αλ Αΐν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κούρδος δημοσιογράφος Σαάντ Αλ Άχμαντ (Saad Al-Ahmad), του κουρδικού πρακτορείου ειδήσεων ANHA, είναι μεταξύ των έντεκα ανθρώπων που σκοτώθηκαν την Κυριακή όταν το τουρκικό καθεστώς βομβάρδισε σταθμευμένη αυτοκινητοπομπή στο κέντρο της πόλης Ρας Αλ Αΐν (Σερεκανίγιε την αποκαλούν οι Κούρδοι), που μετέφερε δημοσιογράφους και αμάχους.
Ο δημοσιογράφος Μουχάμαντ Ακιντζί (Muhammad Akinci), επίσης του ANHA, είναι μεταξύ των τραυματιών.
Από το τουρκικό αεροπορικό χτύπημα, που πρώτο μετέδωσε στην Ελλάδα το TRIBUNE, σκοτώθηκαν συνολικά 11 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 74.
Τραυματίες είναι επίσης οι δημοσιογράφοι Ερσίν Τζακσού (Ersin Çaksu), Μπιρτζάν Γιλντίζ (Bircan Yıldız) και Ροζμπίν Εκίν (Rojbin Ekin).
«Βρισκόμασταν στην φάλαγγα Κούρδων αμάχων που στόχευσαν οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους στο Ρας Αλ Αΐν.
»Η ομάδα μας είναι καλά, αλλά συνάδελφοί μας είναι νεκροί», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Στεφανί Περές, δημοσιογράφος της France Télévisions.























































