ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινά στρατεύματα παίρνουν θέσεις μάχης στη Γάζα

Ισραηλινά στρατεύματα παίρνουν θέσεις μάχης στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χιλιάδες έφεδροι του ισραηλινού στρατού παίρνουν θέσεις στο μέτωπο της Γάζας, σύμφωνα με την εφημερίδα Israel Hayom, η οποία ισχυρίζεται ότι η ανάπτυξη των ισραηλινών δυνάμεων γίνεται προληπτικά σε περίπτωση που υπάρξουν νέες εχθροπραξίες.

Επίσης, πολλές εκατοντάδες ακόμα έφεδροι Ισραηλινοί έχουν τεθεί σε επιφυλακή για να πάρουν κι αυτοί θέσεις αργότερα τη νύχτα.

Επισήμως ο ισραηλινός στρατός απαντά ότι οι έφεδροι που πήραν θέσεις στη Γάζα απλά αντικαθιστούν άλλους στρατιώτες για να πάνε σπίτια τους.

Όλα αυτά γίνονται ενώ υπάρχει σύγχυση γύρω από τις συνομιλίες που γίνονται στο Κάιρο μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών, με πηγές των Ισραηλινών να λένε ότι οι συνομιλίες έχουν “κολλήσει” και να εκτιμούν ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για νέο γύρο εχθροπραξιών.

Ο Ισμαήλ Χανίγια της Χαμάς δήλωσε ότι μια “μόνιμη εκεχειρία” με το Ισραήλ θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο “με τον τερματισμό της πολιορκίας της Γάζας”.

“Οι θυσίες του λαού μας δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε παζάρια” στο θέμα αυτό, τονίζεται σε γραπτή ανακοίνωση του Χανίγια στην οποία αναφέρεται στα θύματα και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας στον ένα μήνα των συγκρούσεων με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

“Οι απειλές των ηγετών του εχθρού (. . .) μας ενδυναμώνουν ώστε να επιμείνουμε στα αιτήματά μας”, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία – «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ

ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»

Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr