ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «δημαγωγική κερδοσκοπία» του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή δημοσιεύματα περί «καμίας ανοχής» του Κ.Μητσοτάκη στις παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα, μετά και τη χθεσινή παρέμβαση μελών του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη και τη σημερινή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Β.Κικίλια.
Ο Γ. Ραγκούσης με ανάρτησή του στο facebook σημειώνει ότι «το μέγεθος της δημαγωγικής κερδοσκοπίας του κ. Μητσοτάκη πάνω στα σύνθετα προβλήματα ασφάλειας, ήταν τόσο μεγάλο, όσο αποτυπώθηκε στις προεκλογικές του δεσμεύσεις».
«Με αυτές τις fake προσδοκίες απέσπασε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του», σχολιάζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.
























































