ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο γιος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι εξέφρασε ικανοποίηση για την ετυμηγορία της εισαγγελικής αρχής της Σαουδικής Αραβίας δηλώνοντας ότι με την απόφαση αυτή αποδόθηκε δικαιοσύνη στην οικογένειά του.
Νωρίτερα, η εισαγγελική Αρχή της Σαουδικής Αραβίας είχε ανακοινώσει την καταδίκη σε θάνατο πέντε κατηγορουμένων και την κάθειρξη άλλων τριών σε συνολικά 24 χρόνια για τη δολοφονία του Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο του 2018.
«Σήμερα η δικαιοσύνη αποδόθηκε στα παιδιά του θανόντα, Θεού θέλοντος, Τζαμάλ Κασόγκι.
»Δηλώνουμε την εμπιστοσύνη μας στη σαουδαραβική δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδά της», έγραψε στο Twitter ο γιος του Κασόγκι.
Η Washington Post είχε γράψει νωρίτερα ότι τα παιδιά του πρώην αρθρογράφου της έλαβαν οικονομική αποζημίωση από τη σαουδαραβική κυβέρνηση, κάτι που η οικογένεια Κασόγκι διέψευσε.























































