Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού κρατούσε 26 παιδιά κλεισμένα σε υπόγειο

Ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού κρατούσε 26 παιδιά κλεισμένα σε υπόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές του Κολοράντο Σπρινγκς σε μία ιδιοκτήτρια παιδικών σταθμών, όταν σε έναν από αυτούς εντοπίστηκαν κρυμμένα 26 παιδιά στο υπόγειο πίσω από «ψεύτικο τοίχο» ενώ η άδεια λειτουργίας προέβλεπε τη φύλαξη έξι παιδιών.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν πολλαπλές συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση, ενώ η 58χρονη Κάρλα Φέιθ, ιδιοκτήτρια των παιδικών σταθμών, συνελήφθη ως ύποπτη για κακομεταχείριση παιδιών χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός και για απόπειρα επιρροής δημόσιου υπαλλήλου.

Επίσης, συνελήφθησαν και τρεις υπάλληλοί της, η Κέιτλιν Νέλσον 31 ετών που παράλληλα κατηγορείται για παράνομη κατοχή ελεγχόμενης ουσίας τύπου ΙΙ, η Κριστίνα Σάουγκερ 35 ετών που επίσης κατηγορείται για κακομεταχείριση παιδιών αλλά και για απόπειρα επιρροή σε δημόσιο υπάλληλο.

Παράλληλα της επεβλήθη πρόστιμο για κατοχή αλλά και επειδή κάπνιζε μαριχουάνα ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος στον σταθμό.

Μαζί τους συνελήφθη και η 24χρονη Βάλερι Φρέσκες.

Η Αστυνομία έφθασε στον παιδικό σταθμό Play Mountain Place για να ελέγξει πληροφορίες για υπερπληθυσμό, και ανακάλυψε 26 παιδιά όλα κάτω από την ηλικία των δύο ετών, σε ένα υπόγειο πίσω από «ψεύτικο τοίχο» μαζί με δύο ενήλικες.

Τα περισσότερα παιδιά ήταν αφυδατωμένα και φορούσαν βρώμικες πάνες.

Όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στην πόρτα της η Φέιθ ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υπόγειο και πως τα παιδιά έλειπαν στο πάρκο.

Ωστόσο, ένας από τους αστυνομικούς εντόπισε σακίδια στοιβαγμένα μέσα σε μια ντουλάπα, αλλά η Φέιθ είπε πως είχε αναλάβει εθελοντικά να πλύνει τα σακίδια ομάδας ποδοσφαίρου.

Άλλος αστυνομικός άκουσε μουσική από το υπόγειο και τα κλάματα ενός παιδιού ενώ άλλος αξιωματικός ανακάλυψε τελικά τον «ψεύτικο τοίχο».

Οι γονείς δεν είχαν ιδέα ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν σε τόσο άθλιες συνθήκες σε ένα ημιτελές υπόγειο ούτε ότι στον παιδικό σταθμό βρίσκονταν τόσα παιδιά, όταν η άδεια προέβλεπε μόνο έξι.

Η αρμόδια υπηρεσία ανέστειλε την άδεια λειτουργίας, ενώ άλλοι δύο παιδικοί σταθμοί υπό την ιδιοκτησία της Φέιθ είναι υπό έλεγχο και επίσης μπήκε λουκέτο.

Η ίδια έδωσε εγγύηση 3.000 δολάρια και βγήκε από τη φυλακή, ενώ στις 2 Ιανουαρίου θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr