ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΟΤΕ όσον αφορά τα εργασιακά με αφορμή και τις δηλώσεις Μητσοτάκη που περιέγραφε πριν λίγους μήνες τον ΟΤΕ «ως το πλέον επιτυχημένο επιχειρηματικό και εργασιακό μοντέλο που θα έπρεπε να γενικευτεί».
«Πριν λίγους μήνες ο κ. Μητσοτάκης περιέγραφε τον ΟΤΕ ως το πλέον επιτυχημένο επιχειρηματικό και εργασιακό μοντέλο που θα έπρεπε να γενικευτεί.
»Σήμερα η διοίκηση του ΟΤΕ αρνείται την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας γεγονός που οδηγεί εκατοντάδες εργαζόμενους στα 650 ευρώ/μήνα, η εταιρεία προχωρεί εδώ και μήνες σε απολύσεις για χρηματοοικονομικούς λόγους, ενώ στις δίκαιες κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι συλλαμβάνονται.
»Σε μια επιχείρηση με εκρηκτικά κέρδη και παραγωγικότητα, οι εργαζόμενοι χάνουν θέσεις, δικαιώματα και μισθούς.
»Το εργασιακό αντιπαράδειγμα του ΟΤΕ αποδομεί εκκωφαντικά τα κυβερνητικά συνθήματα για “περισσότερες και καλύτερες δουλειές”.
»Αποδεικνύει ότι ανεξαρτήτως συνθηκών, η επιλογή της ΝΔ είναι η φθηνή, απροστάτευτη και αναλώσιμη εργασία».
























































