ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν τα έξυπνα κινητά (smartphones), απειλώντας τους παραβάτες με στρατοδικεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χώρες που έχουν ταχθεί κατά της ασκούμενης πολιτικής του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.
Η ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον πρωθυπουργό θα μεταβεί στο Ριάντ τη Δευτέρα προκειμένου να συσφίξει τις σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία.
Το κλίμα είναι τόσο καλό που η τοπική κυβέρνηση έχει ζητήσει να αναπτύξουμε στο έδαφός της συστοιχία αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων Patriot που ανήκουν στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία, λόγω των απειλών που δέχεται από το γειτονικό Ιράν.
Την επόμενη μέρα, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία στηρίζουν μεταξύ άλλων τον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ ο οποίος είχε επισκεφθεί προ ημερών την Αθήνα.
























































