ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πολύ χαμηλή κερδοφορία των γερμανικών τραπεζών εστιάζει δημοσίευμα του ιστότοπου wallstreet online-de, διαπιστώνοντας ότι τα κέρδη των γερμανικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων μετά βίας ξεπερνούν την αντίστοιχη κερδοφορία των ελληνικών τραπεζών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που βασίζεται σε στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας(Supervisory Banking Statistics), οι γερμανικές τράπεζες εμφανίζουν σημαντικά χαμηλότερη κερδοφορία σε σύγκριση με τις αμερικανικές, αλλά και εν συγκρίσει με τις τράπεζες άλλων χωρών της Ευρωζώνης.
Πιο συγκεκριμένα, οι γερμανικές τράπεζες είχαν κέρδος μόλις 668,32 εκατομμυρίων ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2019.
Αυτό τις τοποθετεί στο επίπεδο των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες κατά την ίδια περίοδο κατέγραψαν κέρδη 656,37 εκατ. ευρώ.
Προς σύγκριση: τα κέρδη των γαλλικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κατά την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 22,862 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Εποπτικής Τραπεζικής Αρχής της ΕΚΤ.






















































