ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές,


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% - Η πρόθεση για Σαμαρά
Ριζικές ανατροπές στις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και διαχειριστές
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Θεσσαλονίκη-Παναγιώτης Νέστορας: «Το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκαπέντε Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους στο κέντρο της Ιερουσαλήμ τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όπως γνωστοποίησαν η υπηρεσία πρώτων βοηθειών και ο στρατός του Ισραήλ, σύμφωνα με τη Jerusalem Post.
Το κέντρο άμεσης βοήθειας MDA ανέφερε ότι στελέχη του προσέφεραν φροντίδες και μετέφεραν σε νοσοκομεία κάποια από τα 15 πρόσωπα που τραυματίστηκαν σε ένα από τα κέντρα της νυχτερινής ζωής της ιερής πόλης, ενώ εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε πως ενημερώθηκε για πιθανή επίθεση με τη χρήση αυτοκινήτου ως όπλου.
Οι 12 είναι ελαφρά τραυματισμένοι.
Ο οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος, αναζητείται από την Αστυνομία, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.
Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τον στρατό του Ισραήλ νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα επεισόδια, ξέσπασαν όταν δυνάμεις του ισραηλινού στρατού εισέβαλαν στην πόλη για να καταστρέψουν μια κατοικία.
Φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε σε νοσοκομείο της Τζενίν το πτώμα ενός Παλαιστινίου.























































