ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διόδια, Κρήτη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χανιά, Χρήστος Σπίρτζης,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αέρα κοπανιστό» χαρακτηρίζει τις χθεσινές δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Χανιά ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για την κατασκευή του ΒΟΑΚ.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο μόνος τρόπος για να ολοκληρωθεί η οδική αρτηρία είναι αυτός που ήδη έχει βάλει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, ενώ επισημαίνει ότι εκείνο το σχέδιο δεν προέβλεπε διόδια, τα οποία, όπως καυστικά σχολίασε, η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να τα βάλει απλά για να τα δώσει σε κάποιον «κολλητό».
«Ο αέρας ο κοπανιστός συνεχίζεται και στα Χανιά …(δείτε φωτογραφίες)
»ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ :Αν δεν ακολουθήσετε το σχέδιο του Σπιρτζη με τα τρία τμήματα από Καστελλι μέχρι Αγ.Νικολαο και το συγκεκριμένο τρόπο χρηματοδοτησης που είχαμε εξασφαλισει ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
»Το μόνο που θα κάνετε τα επόμενα 3,5 χρόνια (η λιγότερα…) θα είναι να δώσετε σε κάνα κολλητό τη μελλοντική εκμετάλλευση των διοδίων ….
»ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ,επειδή ΕΜΕΙΣ θα το κάνουμε το έργο ,πως αυτές οι συμβάσεις για τα διόδια ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ !!!(για να μην ξερογλειφονται ορισμένοι …)».

























































