ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτες καταγγελίες εξαπολύει εναντίον του συζύγου της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά, η πρώην σύζυγός του, Λίλα Μπάρλα.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Μπάρλα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Κρασσά, με αφορμή έναν διαπληκτισμό της μαζί του στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες δηλαδή μετά τον κρυφό γάμο του με τη Βίκυ Καγιά.
Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει ότι την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι και εκείνος άρχιζε να φωνάζει «άνοιξε μωρή πατσαβούρα, γ@@@@, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Μπάρλα.
Και προσθέτει: «Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρόστυχα… όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε “στα αρ@@@@ μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα”».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλα Μπάρλα καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό.























































