ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς έβαλε τον Μητσοτάκη στη θέση του: «Η παράταξη της ΝΔ δεν είναι το κόμμα Μητσοτάκη»
Μάικ Χάκαμπι: «Οι Βρετανοί έχουν χάσει το μυαλό τους» - 22.500 τόνοι ιατρικών προμηθειών έχουν εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας
Γερμανία: Σαρωτική νίκη του ακροδεξιού AfD με 44,5% στην Σαξονία-Άνχαλτ «δείχνουν» τα exit polls
Υπ. Άμυνας Ισραήλ: Οι IDF θα μεταφέρουν τεχνογνωσία και από κοινού χρήση λογισμικού και τεχνολογίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
Ο πρόεδρος της Σομαλιλάνδης στην Ουάσιγκτον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους παίκτες ολόκληρου του NBA και έτσι έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια και σε ένα πανίσχυρο brand name με μεγάλη οικονομική αξία.
Αυτό όμως φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει και προβλήματα με πολλούς επιτήδειους να προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν, γεγονός που φέρνεις συχνά πια τους δικηγόρους του στα δικαστήρια.
Κάπως έτσι, μετά το συμβιβασμό με έναν καλλιτέχνη που είχε χρησιμοποιήσει παράνομα το -κατοχυρωμένο από τον Έλληνα παίκτη- προσωνύμιό του Greek Freak, το ίδιο φαίνεται ότι συνέβη και με μία αθλητική εταιρεία.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «Blast», ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έχει καταθέσει μήνυση στην Sportz Cases LLC, από την οποία και ζητά 2 εκατομμύρια δολάρια για την παράνομη χρήση του «Greek Freak».























































