ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανηγυρίζουν στην Τουρκία με το εμπάργκο της Ρωσίας στα αγροτικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σήμερα η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα εισάγει από την Τουρκία εκτός από φρούτα και γαλακτοκομικά προϊόντα εκτινάσσοντας στα ύψη την μετοχή της μεγαλύτερης γαλακτοκομικής επιχείρησης, της Pinar.
Από τις μόλις 1,6 λίρες που είχε η μετοχή εκτοξεύθηκε στις 7,9 λίρες στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.
Όπως σημειώνει η Χουριέτ εκτός από την Τουρκία και η Λατινική Αμερική θα καρπωθεί το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε η πολιτική της Ευρώπης στο ζήτημα της Ουκρανίας.
Η Τουρκία θα ωφεληθεί από τις εξαγωγές, κρέατος, λαχανικών, φρούτων και γαλακτοκομικών προϊόντων που αναμένεται οδηγήσει σε διπλασιασμό των εξαγωγών σε σύγκριση με το 2013.
Η Τουρκία είναι ήδη η πέμπτη χώρα με τις μεγαλύτερες εξαγωγές στην Τουρκία κερδίζοντας πάνω από 1,68 δισ. δολάρια.























































