ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Λάρισα, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φυλακές Κορυδαλλού, Χρυσή Αυγή,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
ΜάκΙνταϊρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ και Τζόσεφ δημιουργούν τον τέλειο παίκτη της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο προφυλακισμένος βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας.
Για να συμβεί αυτό, θα πραγματοποιηθεί μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Η ορκωμοσία, γράφει το onlarissa.gr, είναι προγραμματισμένη για τις 8.30 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα, στις 7.00, η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει συγκέντρωση στελεχών της έξω από το δημοτικό ωδείο της Λάρισας.
Ο προφυλακισμένος εδώ και οκτώ μήνες Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης τηλεφωνικά στο TRT για την μεταγωγή από τις φυλακές Κορυδαλλού και την ορκωμοσία του στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.
























































