ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σεξουαλική Κακοποίηση, Σούζαν Ελίζαμπεθ Ράι,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σούζαν Ελίζαμπεθ Ράι έγραφε ένα βιβλίο, όταν συνελήφθη τον Ιανουάριο από τους αστυνομικούς στη Γιούτα , για την σεξουαλική κακοποίηση ενός πεντάχρονου κοριτσιού το 1990.
Η τραγική ειρωνεία της μοίρας ήταν ότι το μυθιστόρημα που έγραφε είχε ως κεντρικό θέμα την αιμομιξία και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.
Το εντελώς ανατρεπτικό στοιχείο είναι ότι όταν είχε κακοποιήσει το ανήλικο κορίτσι, ζούσε σαν άντρας.
Το 1990 ήταν άντρας και ονομαζόταν Ράνταλ Ντόναλντ Ράι, τώρα ζει πλέον ως γυναίκα και άλλαξε το όνομά της το 2009.
Η 61χρονη Ράι ομολόγησε την ενοχή της για την κακοποίηση του πεντάχρονου κοριτσιού και καταδικάστηκε την Δευτέρα από το δικαστήριο του Ντατσέσνι στην Γιούτα.
Το θύμα αφηγήθηκε την κακοποίησή της το 2012, μετά από ψυχολογική υποστήριξη και αφού αφού πείστηκε ότι θα κακοποιούσε και άλλα παιδιά.
Τότε ήταν που ξεκίνησε η έρευνα που κράτησε 14 μήνες και κατέληξε στη σύλληψη της Ράι.























































