ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανοί κατέθεσαν αγωγή 20 τρισ. δολαρίων κατά της Κίνας – «Ο κορωνοϊός είναι βιολογικό όπλο»

Αμερικανοί κατέθεσαν αγωγή 20 τρισ. δολαρίων κατά της Κίνας – «Ο κορωνοϊός είναι βιολογικό όπλο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Αμερικανοί… απασφάλισαν. Ο δικηγόρος Λάρι Κλέιμαν με μια εταιρεία του Τέξας κατέθεσαν αγωγή 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατά των κινεζικών Αρχών για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωναϊού.

Επιπλέον στρέφονται κατά του κινεζικού στρατού, του Ινστιτούτου Ιολογίας της Βουχάν, του επικεφαλής του Ινστιτούτου Σι Ζενγκλί και του αρχηγού του στρατού Τζεν Γουέι.

Όπως αναφέρει το Business Today, οι προσφεύγοντες διεκδικούν 20 τρισ. δολάρια -ποσό μεγαλύτερο απο το ΑΕΠ της Κίνας- υποστηρίζοντας ότι ο κοροναϊός είναι το αποτέλεσμα βιολογικού όπλου που ετοίμαζαν οι κινεζικές Αρχές.

Μεταξύ άλλων κατηγορούν την Κίνα για συνέργεια και συνωμοσία για το θάνατο ανθρώπων, την παροχή υλικής στήριξης σε τρομοκράτες, τη συνωμοσία για να προκαλέσει τραυματισμούς και θάνατο Αμερικανών πολιτών, αμέλεια, επίθεση κ.λπ.

Στην αγωγή υποστηρίζουν ότι ο νέος κορωνοϊός ξέφυγε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Βουχάν και είχε «σχεδιαστεί» από την Κίνα για να επιφέρει μαζικό θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Μετά την κηδεία του Χαμενεΐ ο επόμενος γύρος των έμμεσων συνομιλιών Ουάσιγκτον-Τεχεράνης

Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ

Αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα – Αγνοείται η τύχη μέλους του πληρώματος

Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»

Τεχεράνη προς Ουάσιγκτον: «Συγκρατήστε το Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr