ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Κωνσταντίνος Φλώρος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές του Έβρου, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνταντίνο Φλώρο.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ταξίαρχο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, για τα γεγονότα που έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα το προηγούμενο διάστημα, και την πίεση που υπήρξε με τις επιθέσεις προσφύγων.
Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε τηλεφωνικά, όσο ήταν στο φυλάκιο, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο ενημέρωσε και μετέφερε στους αξιωματικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του φυλακίου, τις ευχές του πρωθυπουργού για την ημέρα για του Πάσχα.
























































