ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ο 34χρονος ανιψιός - Η κληρονομιά με τα πολλά λεφτά
Αντάρτικο γαλάζιων βουλευτών για το αγροτικό - Απέτυχε το «μασάζ» του Τσιάρα
Συρία: Οι YPJ ανακοίνωσαν τον θάνατο καπετάνισσάς τους - Δέσμευση για συνέχιση του αγώνα
«Καρφώνει» Ζελένσκι και Ευρωπαίους ο Τραμπ: «Δεν θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 17χρονος κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούλιο ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων σε παιδικό σταθμό της πόλης Τορκί στη Βρετανία.
Ο έφηβος θα κληθεί να παρουσιαστεί σε δικαστήριο με μία κατηγορία βιασμού ανηλίκου και για 13 κατηγορίες ασέλγειας σε βάρος οκτώ παιδιών.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στον 17χρονο έχουν αποδοθεί δύο κατηγορίες «ιστορικού βιασμού», οι οποίες όμως δεν συνδέονται με τον παιδικό σταθμό.
Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός έχει από νεογέννητα μέχρι παιδιά πέντε ετών και λειτούργησε για 51 εβδομάδες προτού κλείσει για να ξεκινήσει η αστυνομική έρευνα μετά από καταγγελία που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι για σεξουαλική κακοποίηση.
Η Αστυνομία έχει αποστείλει γράμματα στους γονείς των 51 παιδιών και ειδικοί αξιωματούχοι έχουν επισκεφτεί τους κηδεμόνες όσων θεωρούνται ότι έχουν πέσει θύματα της κακοποίησης.
Η αστυνομία της περιοχής Ντέβον και Κορνουάλλης επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ο έφηβος θα εμφανιστεί σε δικαστήριο ανηλίκων για τις πράξεις του σε ημερομηνία η οποία ακόμα δεν έχει οριστεί.
«Ένα 17χρονο αγόρι κατηγορείται για για σεξουαλικές επιθέσεις στον παιδικό σταθμό “Τζακ και Τζιλ” στην πόλη Τορκί τον Ιούλιο του 2019», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Ο δράστης λόγω της ηλικίας του απαγορεύεται να κατονομαστεί.
Πηγή: Sun






















































