ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NBC, Τσέλσι Κλίντον,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μοναχοκόρη του Μπιλ και της Χίλαρι, Τσέλσι Κλίντον παραιτήθηκε από την ακριβοπληρωμένη θέση της στο ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού ΝΒC.
Κι αυτό γιατί όπως δήλωσε θέλει να συνεχίσει το ανθρωπιστικό της έργο στο Ίδρυμα Μπιλ, Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον.
Ταυτόχρονα όμως, όπως όλοι επισημαίνουν, θέλει μαζί με τον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι να αφιερώσουν χρόνο στο πρώτο του παιδί που περιμένουν.
Η εκπομπή της Τσέλσι δεν είχε υψηλή ακροαματικότητα, αλλά είχε μεγάλη επιτυχία στα μέλη των ανθρωπιστικών οργανώσεων και τους φιλάνθρωπους.
Για παράδειγμα η μη κερδοσκοπική οργάνωση TOPPS, που παρέχει τρόφιμα σε νεαρά άτομα, κατάφερε να συγκεντρώσει 300.000 δολάρια μετά από μία εκπομπή της Τσέλσι.
Ωστόσο οι κριτικές που αντιμετώπιζε η Τσέλσι Κλίντον ήταν πολύ σκληρές κυρίως για τον τον παχυλό μισθό που λάμβανε.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έπαιρνε 26.724 δολάρια για κάθε λεπτό τηλεοπτικού χρόνου.























































