ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματικά αντίθετη στη διεξαγωγή διεθνούς έρευνας για την προέλευση του νέου κορωνοϊού παραμένει η Κίνα όσο η πανδημία και οι αμερικανικές κατηγορίες κατά του Πεκίνου εξακολουθούν να εξαπλώνονται, δήλωσε σήμερα Τετάρτη ο πρεσβευτής της Κίνας στα Ηνωμένα Έθνη στην Γενεύη.
«Προτεραιότητα είναι να επικεντρωθούμε στον αγώνα κατά της πανδημίας μέχρι την τελική νίκη…
»Δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο για να σώσουμε ζωές», δήλωσε ο Τσεν Σου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης.
Δεν είναι η πρώτη φορά Πεκίνο απάντησε επίσης με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο στις εκκλήσεις για διεθνή έρευνα ώστε να διαπιστωθεί από πού ξεκίνησε ο ιός.
Όταν ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον ζήτησε να διεξαχθεί μια τέτοια έρευνα, ο Κινέζος πρεσβευτής στην Αυστραλία σχολίασε ότι η χώρα του θα μπορούσε να απαντήσει με μποϊκοτάζ στα αυστραλιανά προϊόντα.
Καθώς η πανδημία φέρνει τα πάνω κάτω στην παγκόσμια οικονομία και περισσότεροι από το ένα τέταρτο των θανάτων καταγράφονται στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται ξανά εναντίον της Κίνας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ήδη αποφανθεί ότι ο νέος κορωνοϊός γεννήθηκε σε εργαστήριο στη Βουχάν, το επίκεντρο της πανδημίας και έχει υπαινιχθεί ότι αναπτύχθηκε σκοπίμως – μολονότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν συμφωνούν μαζί του.
Επόμενο βήμα που εξετάζει ο Λευκός Οίκος είναι να ζητήσει αποζημιώσεις από την Κίνα.






















































