ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις αποφάσεις Συνόδου Κορυφής σηματοδοτεί την κλιμάκωση της επέμβασης στα εσωτερικά της Ουκρανίας, με στόχο τη στήριξη της εθνικιστικής αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου σημειώνει το ΚΚΕ.
Όπως σημειώνει το ΚΚΕ ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ και Ρωσίας πλήττει “πρώτα απ’ όλα τα εργατικά – λαϊκά στρώματα, προκειμένου να ωφεληθούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και των δύο πλευρών. Για αυτό το λόγο και ο ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, απαιτώντας καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ”.
“Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ο ιμπεριαλιστικός αντιδραστικός χαρακτήρας της ΕΕ, η οποία επιτίθεται σε βάρος των λαών της Ευρώπης και πρωταγωνιστεί σε επιθετικούς σχεδιασμούς, προκειμένου να υπηρετήσει τα συμφέροντα του ευρωενωσιακού κεφαλαίου” καταλήγει το ΚΚΕ.
























































