ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλκ. Στεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ στο ελληνικό έδαφος

Αλκ. Στεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ στο ελληνικό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις που μπορούν να αγγίξουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει με τις αναφορές περί εισόδου τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος, στον Έβρο.

«Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» ξεκαθάρισε ο κ. Στεφανής μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως από τον Φεβρουάριο «48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο».

«Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων;

»Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

Είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, είπε για όσα λέγονται για τον Έβρο, και επισήμανε πως «η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμος στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκική πολεμική βιομηχανία εγκαταστάθηκε στην Αίγυπτο

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

The thug-pirate Erdoğan attempts, through mafia-style hypocrisy, to present himself as a supposedly friend and ally of Greece

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...