ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν συζητάμε περικοπές μισθών και συντάξεων» ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».
Την ίδια ώρα ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι μειώσεις φόρων του τρέχοντος προϋπολογισμού υλοποιούνται κανονικά.
Ο ίδιος ανέφερε ότι «αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε ήταν οι έξτρα μειώσεις φόρων, όπως, για παράδειγμα, η εισφορά αλληλεγγύης», αλλά «μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε στοχευμένες μειώσεις φόρων και εισφορών».
Τέλος, σχετικά με την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» που προβλέπει την επιδότηση από το κράτος τμήματος του μισθού εργαζόμενων που θα απασχοληθούν με μερική αντί για πλήρη απασχόληση, ο υπουργός είπε πως «ανάμεσα στα επιδόματα ανεργίας ή την ενίσχυση της εργασίας, εμείς επιλέγουμε το δεύτερο».























































