ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκκληση για τον τερματισμό των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία και την έναρξη πολιτικού διαλόγου για την εξεύρεση μιας λύσης πολιτικής απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μπουν.
«Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση σε αυτή (την κρίση). Θα πρέπει να υπάρξει πολιτικός διάλογος για μία πολιτική λύση, αυτός είναι ο πιο βιώσιμος τρόπος», είπε από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
Ο Μπαν Κι Μουν εξέφρασε μάλιστα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας διήρκεσαν μόλις δύο μέρες.
Περίπου 2.600 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Απρίλιο, οπότε ξεκίνησαν οι συγκρούσεις στην ανατολική Ουκρανία.
Οι συνομιλίες ανάμεσα στη Ρωσία, την Ουκρανία και τους φιλορώσους αυτονομιστές πρόκειται να ξεκινήσουν εκ νέου την Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, το Μινσκ.























































