Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ – Διερεύνηση των μέτρων στήριξης ζητά το 70%

Δημοσκόπηση: Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ – Διερεύνηση των μέτρων στήριξης ζητά το 70%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα διατηρεί ποσοστό άνω του 40% και διαφορά 16.9% από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια στιγμή σταθερή διατηρείται η μεγάλη διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση «ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο για πρωθυπουργό».

Όσον αφορά τον κορωνοϊό, οι πολίτες παρουσιάζονται μοιρασμένοι όσον αφορά στο μέλλον, ενώ την ίδια στιγμή ένας στους δυο θεωρεί ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι η ανεργία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open.

Επίσης, το ζήτημα της έλευσης των τουριστών στη χώρα μας φαίνεται να προβληματίζει τους πολίτες, αφού το 89% να πιστεύει ότι θα πρέπει οι τουρίστες που θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι να έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικό, δε, είναι ότι το 75% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι μπροστά στην απειλή για μεγάλη οικονομική κρίση πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο καταργούν τα περιοριστικά μέτρα πιο γρήγορα απ’ ότι πρέπει, βάζοντας την οικονομία πάνω από την υγεία.

Ακόμα, αναφορικά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, το 70% πιστεύει ότι η κυβέρνηση μπορεί να τα διευρύνει, τη στιγμή που το 16% πιστεύει ότι έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Ανυποχώρητοι οι αγρότες: «Ο πρωθυπουργός μας εμπαίζει» – Ανοιχτά τα μπλόκα στις γιορτές

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...