ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανακοίνωσή της η Σπίθα κάνει γνωστό ότι θα συμμετάσχει στις διαδηλώσεις στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά, το Κίνημα αναφέρει:
Η Σπίθα (Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών) δηλώνει, όπως πάντα, παρούσα στη μεγάλη κινητοποίηση που προγραμματίζεται το προσεχές Σάββατο στην ΔΕΘ, εκεί που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα επιδοθεί για άλλη και φορά σε εκφώνηση πανηγυρικού, εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.
Σε μια Ελλάδα που αιμορραγεί, με χαίνουσες πληγές, σε μια Ελλάδα που οι αυτοκτονίες μετρώνται σε πολλές χιλιάδες και η ανεργία σε εκατομμύρια, σε μια Ελλάδα που οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας αποκεφαλίστηκαν από εγχώριους τζιχαντιστές, σε μια Ελλάδα που οι συνταξιούχοι δεν σκέπτονται παρά μόνο το θάνατο, ο πρωθυπουργός θα έρθει να μας πει, πόσο καλά (δεν) τα πήγε στο Παρίσι και τι (δεν) πέτυχε εκεί.
Η Σπίθα θα είναι εκεί. Θα διαδηλώσει μαζί με το λαό, σπλάχνο από τα σπλάχνα της κι αυτή κι ας χτυπήθηκε ανελέητα από το σύστημα που διείδε νωρίς τον κίνδυνο από τη γιγάντωσή της.
Δεν το βάζουμε κάτω, δεν μας τρομάζουν οι απειλές. Τις επιστρέφουμε πίσω. Και τα ψέματά τους επίσης.
Ποια ανάπτυξη; Ποιες φοροαπαλλαγές; Ποια μείωση της τιμής του πετρελαίου;
Δεν έχουμε πια να χάσουμε τίποτα. Εκείνο που μας απομένει είναι η εθνική μας αξιοπρέπεια και η δύναμη που έχει στα κύτταρά του ο Έλληνας να ξανασηκώνεται όταν πέφτει, ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν χαμένα.
Μόνη λύση η αντίσταση. Για να έρθει η ανατροπή.
Η Σπίθα θα είναι πάντα εκεί. Κι αν χρειαστεί θα μπει μπροστά να φάει εκείνη την πρώτη φουρτούνα, το πρώτο βόλι.
Κ.Α.Π. ΣΠΙΘΑ
























































