ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Τραγωδία στον Πειραιά: Τρεις οι νεκροί, μέλη της ίδιας οικογένειας, από την πτώση οχήματος στο λιμάνι
Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι ζήτησε «φακελάκι», ύψους 1.000 ευρώ, προκειμένου να χειρουργήσει 20χρονο ασθενή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του νεαρού ασθενούς κατήγγειλαν το περιστατικό στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση για την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του γιατρού.
Προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα τα οποία παραδόθηκαν την Τετάρτη το πρωί από τους καταγγέλλοντες γονείς.
Κατά την παράδοσή των χρημάτων επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον γιατρό.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ανακοίνωση για την υπόθεση αναμένεται να εκδώσει η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ.






















































