ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη, κυρίως μη επανδρωμένα ντρον (UAV), πέταξαν το τελευταίο 24ωρο πάνω από θέσεις του συριακού στρατού στις βορειοδυτικές επαρχίες της Συρίας, μεταδίδει το Al Masdar News.
Σύμφωνα με αναφορές, τα τουρκικά ντρον πέταξαν πάνω από συριακές κυβερνητικές θέσεις στο Χαλέπι, στην Ιντλίμπ και στη Χάμα, δηλαδή πάνω από τις πρώτες γραμμές των Σύρων ολόγυρα από τον τζιχαντιστικό θύλακα της Ιντλίμπ, που τελεί υπό τουρκική προστασία, προφανώς για να κατασκοπεύουν και να εκφοβίσουν.
Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυρών μεταξύ τουρκικού και συριακού πυροβολικού στο μέτωπο νότια της επαρχίας Ιντλίμπ.
Οι εκατέρωθεν κανονιοβολισμοί προκάλεσαν μικρές απώλειες, ωστόσο, Τουρκία και Συρία κατηγόρησαν η μία την άλλη για παραβίαση της εκεχειρίας.
























































