ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φάλαγγα 45 οχημάτων του τουρκικού στρατού εισήλθε στη βορειοδυτική Συρία, από το συνοριακό πέρασμα Καφρ Λουσίν και κατευθύνθηκε προς τη «ζώνη αποκλιμάκωσης», μετέδωσε την Κυριακή το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Παρατηρητήριο υποστηρίζει ότι, καθώς η Τουρκία συνεχίζει να στέλνει στρατιωτικές ενισχύσεις στη βορειοδυτική Συρία, οι τουρκικές δυνάμεις, που εισήλθαν στη «ζώνη αποκλιμάκωσης» από την κήρυξη της τελευταίας κατάπαυσης πυρός, ανέρχονται σε 4.875.
Από τις 2 Φεβρουαρίου έως σήμερα, προσθέτει το Παρατηρητήριο, οι ακτιβιστές του έχουν μετρήσει 8.210 εισόδους τουρκικών φορτηγών και οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων τανκ, τεθωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού, στρατιωτικά ραντάρ.
Το Παρατηρητήριο υποστηρίζει ότι ο συνολικός αριθμός των Τούρκων στρατιωτών, που έχουν αναπτυχθεί σε εδάφη των βορειοδυτικών συριακών επαρχιών του Χαλεπιού και της Ιντλίμπ, αριθμούν σε 11.500 άνδρες.























































